Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 500 g Kürbis (z. B. Hokkaido, Butternuss), in Stücken
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 Bund Frühlingszwiebeln, in Stücken (3 cm)
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Olivenöl
- 300 g Risottoreis
- 600 g Wasser
- 150 g Weißwein
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 2 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 20 g Butter
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1547 kJ / 369 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bärlauch-Risotto
35 Min
Süßkartoffel-Risotto mit Bergkäse
50 Min
Maronenrisotto
30min
Rote-Bete-Risotto mit Ziegenkäse
40 Min
Mangoldrisotto
50 Min
Risotto mit Zucchini
40 Min
Risotto mit Zucchini
50 Min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35 Min
G´schwindes Kürbisrisotto
25 Min
Curry-Möhren-Risotto
50 Min
Kürbis-Thymian-Sauce zu Nudeln
30min
Kürbis-Carbonara
40 Min