Kompatibilní verze
Tortos de maíz al horno con picadillo y huevos de codorniz
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tortos
- 200 g de harina de maíz
- 2 claras de huevo
- 75 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 50 g de agua caliente
- 1 cucharadita de sal
Picadillo y huevos de codorniz
- 2 dientes de ajo
- 250 g de magro de cerdo en trozos (previamente congelado durante 20-30 min)
- 250 g de panceta fresca de cerdo cortada en trozos (previamente congelada durante 20-30 min)
- 3 cucharadas de pimentón dulce
- 1 cucharadita de orégano seco
- 1 cucharadita de sal
- 50 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para freír los huevos)
- 24 huevos de codorniz
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 586 kJ / 140 kcal
- Protein
- 6.13 g
- Sacharidy
- 6.07 g
- Tuk
- 10.14 g
- Vláknina
- 0.29 g
Alternativní recepty
Lacón con cachelos
30min
Filetes rusos
1 Std. 10 Min
Frixuelos rellenos de merluza y gambas
2h
Casadielles de dulce de manzana con avellanas
10h 15min
Pastel de cabracho
2 Std. 50 Min
Tarta de frixuelos y arroz con leche
2h
Bollos preñaos
2 Std. 30 Min
Burrito de pollo con salsa chipotle
40min
Rollo de bonito
1 Std. 10 Min
Frixuelos de Cangas del Narcea
40min
Casadielles
3 Std.
Las croquetas del Echaurren (Francis Paniego)
12 Std. 50 Min