Kompatibilní verze
Gambones con gabardina y salsa cesar de eneldo
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rebozado
- 200 g de harina de trigo
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 1 cucharadita de sal
- 250 g de leche
- 1 chorrito de aceite de oliva
- 1500 g gambones crudos enteros
Salsa
- 100 g de aceite de oliva
- 3 - 4 ramitas de eneldo fresco
- 50 g de queso parmesano en trozos
- 2 yemas
- ½ diente de ajo
- 4 filetes de anchoa en aceite
- 1 cucharadita de mostaza de Dijon
- 10 g de vinagre
- 1 cucharadita de zumo de limón
- 1 - 2 chorritos de salsa inglesa
- 20 g de agua
Terminación y fritura
- 2 claras de huevo
- 300 - 400 g de aceite para freír
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2048 kJ / 490 kcal
- Protein
- 32.6 g
- Sacharidy
- 17.4 g
- Tuk
- 32.2 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Croquetas Tex-Mex
9 godz. 10 min
Cachopo asturiano con salsa Cabrales y salsa de carne
1h
Ebi tempura (langostinos en tempura)
30 min
Centollos con cabrales y sidra
1h
Patatas a la importancia con gambones y chirlas
1h 10min
Croquetas de gambas
9 godz. 10 min
Bienmesabe y mayonesa de adobo
2h 30min
Tigres
1h
Salsa barbacoa ahumada
15min
Salsa chimichurri indiana
10min
Salsa brava
10min
Patatas bravas en tempura
1h 10min