Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de dientes de ajo
- 5 ramitas de romero fresco
-
50
g de beicon curado en lonchas
nebo 50 g de jamón en lonchas -
800
g de pata de pavo sin piel y con hueso (ver sugerencia)
nebo 800 g de cuartos traseros de pollo sin piel y con hueso - 1 cucharadita de sal
- 3 pellizcos de pimienta negra recién molida
-
100
g de beicon curado en lonchas
nebo 100 g de jamón serrano - 20 g de aceite de oliva virgen extra (2 cucharadas)
- 1300 g agua
- 600 g de patatas en trozos (4 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2174 kJ / 520 kcal
- Protein
- 51 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 2.1 g
Alternativní recepty
Brocheta de carne con salsa Currywrust
30min
Pollo al chilindrón
45min
Lomo de cerdo con salsa a las finas hierbas
1h
Pechuga de pavo adobada al romero
4 godz. 30 min
Solomillo de cerdo estofado con alcachofas para dos
30min
Solomillo de cerdo con arroz, judías y brócoli
30min
Pechuga de pavo rellena
45min
Pollo en pepitoria
45min
Estofado de cordero con hinojo
50 мин.
Estofado de ventresca de bonito
40min
Salmón à la nage
30min
Pavo a la sal con "Ajoatao"
1h