Zařízení & příslušenství
醃漬鮪魚橄欖季節食蔬
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 35min.
1 瓶
Suroviny
-
番茄糊500 克
-
新鮮四季豆 去頭尾、筋,切段100 克
-
西洋芹 取莖、切段(約3公分)100 克
-
紅蘿蔔 切小塊(約2公分)100 克
-
白花椰菜,取小朵100 克
-
橄欖油150 克
-
白葡萄酒醋100 克
-
鹽20 克
-
糖10 克
-
甜椒 (任一種類) 切片(約3公分)100 克
-
蘑菇 切塊(1開4)100 克
-
罐裝油漬鮪魚100 克
-
去核綠橄欖100 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 瓶
Protein
49.9 g
Kalorie
8358 kJ /
1999 kcal
Tuk
157.8 g
Vláknina
30.5 g
Sacharidy
123.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Patrick美食義大利
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan