雞肝抹醬佐杏桃果乾

雞肝抹醬佐杏桃果乾

5.0 1 rating
Příprava 2hod.
Celkový 2hod. 15min.
12 人份

Suroviny

  • 洋蔥 切塊
    120 克
  • 橄欖油
    50 克
  • 白酒
    20 克
  • 雞肝
    200 克
  • 雞高湯
    20 克
  • 醃漬酸豆
    30 克
  • 油漬鯷魚 (約5克)
    1 條
  • 奶油
    60 克
  • 杏桃乾 切碎
    50 克
  • 生開心果碎
    50 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 4.3 g
Kalorie 572 kJ / 136 kcal
Tuk 11 g
Vláknina 0.8 g
Sacharidy 6.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...