Zařízení & příslušenství
雞肝抹醬佐杏桃果乾
Příprava 2hod.
Celkový 2hod. 15min.
12 人份
Suroviny
-
洋蔥 切塊120 克
-
橄欖油50 克
-
白酒20 克
-
雞肝200 克
-
雞高湯20 克
-
醃漬酸豆30 克
-
油漬鯷魚 (約5克)1 條
-
奶油60 克
-
杏桃乾 切碎50 克
-
生開心果碎50 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
4.3 g
Kalorie
572 kJ /
136 kcal
Tuk
11 g
Vláknina
0.8 g
Sacharidy
6.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Patrick美食義大利
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan