Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 克 洋蔥, 切大塊
- 100 克 西洋芹, 切大塊
- 20 克 新鮮平葉巴西利, 只取葉子
- 80 克 橄欖油
- 300 克 芥藍菜, 切段
- 10 克 鹽
- 5 克 黑胡椒粉
- 5 克 乾辣椒碎片
- 250 克 罐裝切碎蕃茄
- 600 克 花枝, 洗淨、清除內臟、切片(寬2公分,長8公分)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 460 kJ / 110 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Sacharidy
- 3.9 g
- Tuk
- 7282.8 g
- Vláknina
- 1.4 g