Zařízení & příslušenství
香辣蕃茄芥藍燉花枝
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 15min.
12 人份
Suroviny
-
洋蔥 切大塊100 克
-
西洋芹 切大塊100 克
-
新鮮平葉巴西利 只取葉子20 克
-
橄欖油80 克
-
芥藍菜 切段300 克
-
鹽10 克
-
黑胡椒粉5 克
-
乾辣椒碎片5 克
-
罐裝切碎番茄250 克
-
花枝 洗淨、清除內臟、切片(寬2公分,長8公分)600 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
8.5 g
Kalorie
460 kJ /
110 kcal
Tuk
7282.8 g
Vláknina
1.4 g
Sacharidy
3.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Patrick美食義大利
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan