
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa Brioche
- 2 cditas de sal marina
- 1 ½ cditas de azúcar refinada
- 2 cdas leche
-
15
g de levadura prensada fresca desmoronada
nebo 2 cditas de levadura seca instantánea - 1 cdas de agua
- 300 g de harina de trigo
- 3 huevos medianos
- 200 g de mantequilla sin sal a temperatura ambiente y en cubos
Relleno
- 60 g de queso parmesano en trozos (2 cm)
- 50 g de queso mozarella en trozos
- 2 dientes de ajo pelados
- 200 g de carne de cerdo limpia, en cubos (2 cm)
- 1 cdas de aceite de oliva
- 100 g de hinojo en rebanadas delgadas
- 200 g de acelgas en trozos (2 cm)
- 200 g de agua
- 1 cdas eneldo fresco finamente picado (volitelně)
- ½ cubo de caldo de pollo
- 1 cditas de sal marina
- 1 pizca de pimienta negra molida
Armado
- harina de trigo para trabajar
- 80 g de queso de cabra suave desmoronado
- 1 huevo
- 1 cdas de leche
- 2 - 3 cdas de semillas de girasol
- Nutriční hodnoty
- na 1 porciones
- Kalorie
- 79 kcal / 329 kJ
- Protein
- 2 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 5 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minestrone
45 Min
Quiche lorraine
45 Min
Barras de cerveza
30 Min
Barritas de semillas de girasol
1 Std. 15 Min
Pasta quebrada
5 Min
Verduras rellenas
1 Std. 20 Min
Salsa de jitomate
40 Min
Pan de soda
35 Min
Quiche Lorraine
1 Std. 20 Min
Focaccia de romero y jitomate deshidratado
1 Std. 20 Min
Calzone de verduras
40 Min
Pan de brioche al vapor
2 Std. 40 Min