紅燒麵腸

紅燒麵腸

2.5 2 rating
Příprava 30min.
Celkový 7hod. 15min.
4 人份

Suroviny

自製麵腸
  • 小麥蛋白粉
    200 克
  • (含揉麵和蒸煮用)
    750 克
紅燒麵腸
  • 蒜頭 切片
    10 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切片
    40 克
  • 10 克
  • 醬油
    15 克
  • 10 克
  • 烏醋
    5 克
  • 50 克
  • 1 小撮
  • 新鮮香菇 切塊
    30 克
  • 甜豌豆 去蒂頭
    35 克
  • 高麗菜葉 切塊
    60 克

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 14.8 g
Kalorie 633 kJ / 152 kcal
Tuk 6.8 g
Vláknina 2.7 g
Sacharidy 8.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...