Zařízení & příslušenství
紅燒麵腸
Příprava 30min.
Celkový 7hod. 15min.
4 人份
Suroviny
自製麵腸
-
小麥蛋白粉200 克
-
水 (含揉麵和蒸煮用)750 克
紅燒麵腸
-
蒜頭 切片10 克
-
紅蘿蔔 去皮,切片40 克
-
油10 克
-
醬油15 克
-
糖10 克
-
烏醋5 克
-
水50 克
-
鹽1 小撮
-
新鮮香菇 切塊30 克
-
甜豌豆 去蒂頭35 克
-
高麗菜葉 切塊60 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
14.8 g
Kalorie
633 kJ /
152 kcal
Tuk
6.8 g
Vláknina
2.7 g
Sacharidy
8.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
素食家常菜
9 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
美善品美味秘密
157 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan