Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
自製麵腸
- 200 克 小麥蛋白粉
- 750 克 水 (含揉麵和蒸煮用)
紅燒麵腸
- 10 克 蒜頭 ,切片
- 40 克 紅蘿蔔 ,去皮,切片
- 10 克 油
- 15 克 醬油
- 10 克 糖
- 5 克 烏醋
- 50 克 水
- 1 小撮 鹽
- 30 克 新鮮香菇 ,切塊
- 35 克 甜豌豆 ,去蒂頭
- 60 克 高麗菜葉 ,切塊
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 633 kJ / 152 kcal
- Protein
- 14.8 g
- Sacharidy
- 8.7 g
- Tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 2.7 g