皮蛋地瓜葉
TM5 TM6

皮蛋地瓜葉

4.7 (12 hodnocení)

Suroviny

  • 10 克 香油
  • 10 克 蒜頭
  • 10 克 冷開水
  • 1 茶匙 蠔油
  • 2 顆 皮蛋 將一顆皮蛋切成八瓣裝飾用
  • 1000 克 水 (蒸煮用)
  • 300 克 地瓜葉

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
478 kJ / 114 kcal
Protein
8.3 g
Sacharidy
5.3 g
Tuk
7.3 g
Vláknina
2.4 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty