皮蛋地瓜葉

皮蛋地瓜葉

4.7 12 rating
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份

Suroviny

  • 香油
    10 克
  • 蒜頭
    10 克
  • 冷開水
    10 克
  • 蠔油
    1 茶匙
  • 皮蛋 將一顆皮蛋切成八瓣裝飾用
    2 顆
  • (蒸煮用)
    1000 克
  • 地瓜葉
    300 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 8.3 g
Kalorie 478 kJ / 114 kcal
Tuk 7.3 g
Vláknina 2.4 g
Sacharidy 5.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...