Zařízení & příslušenství
皮蛋地瓜葉
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
香油10 克
-
蒜頭10 克
-
冷開水10 克
-
蠔油1 茶匙
-
皮蛋 將一顆皮蛋切成八瓣裝飾用2 顆
-
水 (蒸煮用)1000 克
-
地瓜葉300 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
8.3 g
Kalorie
478 kJ /
114 kcal
Tuk
7.3 g
Vláknina
2.4 g
Sacharidy
5.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
熱炒排行榜
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan