
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 克 五花肉 ,切條
- 120 克 五香豆干 ,切條
- 50 克 乾魷魚 ,以清水泡發後切條
- 1 ½ 大匙 蠔油
- 15 克 蒜頭
- 10 克 油
- 1 根 新鮮紅辣椒 ,切斜片
- 10 克 蔥 ,切段
- 30 克 芹菜 ,取莖、切段
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 238.3 kcal / 996.1 kJ
- Protein
- 13.4 g
- Tuk
- 18.1 g
- Sacharidy
- 6 g
- Vláknina
- 1.236 g