客家小炒

客家小炒

3.6 7 rating
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 5min.
4 人份

Suroviny

  • 五花肉 切條
    150 克
  • 五香豆干 切條
    120 克
  • 乾魷魚 以清水泡發後切條
    50 克
  • 蠔油
    1 ½ 大匙
  • 蒜頭
    15 克
  • 10 克
  • 新鮮紅辣椒 切斜片
    1 根
  • 切段
    10 克
  • 芹菜 取莖、切段
    30 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 13.4 g
Kalorie 996.1 kJ / 238.3 kcal
Tuk 18.1 g
Vláknina 1.236 g
Sacharidy 6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...