Zařízení & příslušenství
客家小炒
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 5min.
4 人份
Suroviny
-
五花肉 切條150 克
-
五香豆干 切條120 克
-
乾魷魚 以清水泡發後切條50 克
-
蠔油1 ½ 大匙
-
蒜頭15 克
-
油10 克
-
新鮮紅辣椒 切斜片1 根
-
蔥 切段10 克
-
芹菜 取莖、切段30 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
13.4 g
Kalorie
996.1 kJ /
238.3 kcal
Tuk
18.1 g
Vláknina
1.236 g
Sacharidy
6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品多功能料理機基礎食譜
191 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan