金沙竹筍

金沙竹筍

4.3 6 rating
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 人份

Suroviny

  • 鹹蛋
    3 顆
  • 蒜頭
    20 克
  • 10 克
  • 熟竹筍 (真空包裝),切條(約1公分)
    400 克
  • ½ 茶匙
  • 切蔥花
    20 克
  • 新鮮紅辣椒 切圈
    10 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 7.6 g
Kalorie 438 kJ / 104.8 kcal
Tuk 6.3 g
Vláknina 2.2 g
Sacharidy 6.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...