Zařízení & příslušenství
金沙竹筍
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 人份
Suroviny
-
鹹蛋3 顆
-
蒜頭20 克
-
油10 克
-
熟竹筍 (真空包裝),切條(約1公分)400 克
-
糖½ 茶匙
-
蔥 切蔥花20 克
-
新鮮紅辣椒 切圈10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
7.6 g
Kalorie
438 kJ /
104.8 kcal
Tuk
6.3 g
Vláknina
2.2 g
Sacharidy
6.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
30分鐘快煮餐
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan