Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g de mantequilla
- 100 g de mijo en grano
- 150 g de arroz de grano redondo
- ½ sobre de levadura química en polvo sin gluten (8 g)
- 5 huevos
- 200 g de azúcar
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1085 kJ / 259 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 49.4 g
- Tuk
- 4.2 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 118.3 mg
Alternativní recepty
Pan de molde sin gluten
14h
Pan de brioche sin gluten
2 Std. 50 Min
Hojaldre rápido (sin gluten)
1 Std.
Roscón de Reyes sin gluten
2h 45min
Pizza con masa de harina de arroz (sin gluten)
1 Std. 20 Min
Magdalenas de limón (sin gluten)
1 Std. 15 Min
Magdalenas con corazón de mermelada (sin gluten)
50min
Minicakes de yogur (sin gluten)
40min
Pan exprés sin gluten
1 Std.
Crêpes sin gluten
45min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2 Std. 50 Min
Tarta de zanahoria sin gluten (carrot cake)
2h