Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di farina manitoba
- 20 g di zucchero
-
20
g di lievito di birra fresco
nebo 1 bustina di lievito di birra disidratato - 40 g di latte intero
- 1 uovo, leggermente sbattuto
- ½ cucchiaino di sale
- 60 g di burro fuso
-
100
g di cioccolato al latte in 8 pezzi
nebo 100 g di crema gianduia - 1 tuorlo, leggermente sbattuto
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1029 kJ / 246 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Parker Rolls (panini soffici)
3h
Pancarrè
5h
Panini all'olio
3h 10 min
Danubio dolce
3h 25 min
Zufoli
5h
Panini al latte
4 godz. 50 min
Brioche morbide molisane
7h
Panini dolci al latte
2 godz. 40 min
Panini al latte ripieni di crema alla vaniglia
40 Min
Pane per hamburger
3h 20min
Buns (panini classici per hamburger)
4h 35min
Panini al latte e cioccolato
3h