Kompatibilní verze
Plumcake variegato al cioccolato e cremoso alle albicocche di Luca Montersino
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Plumcake
- 320 g di burro, morbido e a pezzi
- 530 g di zucchero
- 2 pizzichi di sale
- 40 g di Rum
- 1 pizzico di estratto di vaniglia naturale (2 g)
- 380 g di uova
- 530 g di farina di riso
- 25 g di lievito in polvere per dolci
- 70 g di latte intero
- 50 g di cacao amaro in polvere
Cremoso alle albicocche
- 150 g di latte intero
- 1 ½ g di agar agar (vedere consigli)
- 75 g di zucchero
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 10 g di amido di riso
- 50 g di uova intere
- 15 g di miele di acacia
- 25 g di burro
- 350 g di albicocche in purea
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzioni
- Kalorie
- 847 kJ / 202 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 29.3 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ciambella al limone
2 Std.
Ciambella classica
55 Min
Crostata alla crema di cioccolato
1 Std. 45 Min
Ciambella vaniglia e cioccolato
40min
Torta marmorizzata
2 Std.
Plumcake ripieni al gianduia
50 Min
Trancetti cioccolatte
2 Std.
Plumcake soffice
50 Min
Ciambellone ai cereali
1h
Ciambellone veloce allo yogurt
40min
Plumcake alle mandorle
1h 5min
Torta allo yogurt con cioccolato al latte
1 godz. 10 min