Kompatibilní verze
Plumcake variegato al cioccolato e cremoso alle albicocche di Luca Montersino
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Plumcake
- 320 g di burro, morbido e a pezzi
- 530 g di zucchero
- 2 pizzichi di sale
- 40 g di Rum
- 1 pizzico di estratto di vaniglia naturale (2 g)
- 380 g di uova
- 530 g di farina di riso
- 25 g di lievito in polvere per dolci
- 70 g di latte intero
- 50 g di cacao amaro in polvere
Cremoso alle albicocche
- 150 g di latte intero
- 1 ½ g di agar agar (vedere consigli)
- 75 g di zucchero
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 10 g di amido di riso
- 50 g di uova intere
- 15 g di miele di acacia
- 25 g di burro
- 350 g di albicocche in purea
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzioni
- Kalorie
- 847 kJ / 202 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 29.3 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bruco brioche
2h
Ciambella al limone
2h
Torta marmorizzata
2h
Galette des rois con gocce di cioccolato
5h
Ciambella del mugnaio
40min
Ciambella ricoperta al cioccolato
55min
Plumcake soffice
50min
Ciambella farcita allo yogurt
2h
Plumcake alle mele
1h
Ciambella vaniglia e cioccolato
40min
Torta margherita
50min
Ciambella classica
55min