Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di acqua a temperatura ambiente
-
1
cubetto di lievito di birra fresco
nebo 1 bustina di lievito di birra disidratato - 30 g di zucchero
- 500 g di farina di forza (o manitoba) + q.b.
- 50 g di burro morbido a pezzi
- 20 g di strutto
- 1 cucchiaino di sale
- 1 uovo
- 10 g di latte
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 917 kJ / 219 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 36.8 g
- Tuk
- 6.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panettone gastronomico natalizio
7h
Pasta choux al cacao
1 Std. 10 Min
Pasta Choux
2h
Pasta frolla
1h 50 phút
Pasta all'uovo
1 Std.
Colomba classica
6sa 45 dk
Panettone al cioccolato e arancia
3 godz. 30 min
Pandoro
12 Std.
Paris Brest
3 godz. 30 min
Bomboloni salati
3h 20 phút
Sfogliatelle frolle
2h 30 phút
Panini napoletani
5h 20min