Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di acqua
- 40 g di gelatina in fogli
- 300 g succo di pesca, o altro gusto a piacere
- 250 g di zucchero
- 20 g di burro
- 1 bustina di zucchero gelificante 2:1
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 109 kJ / 26 kcal
- Protein
- 0 g
- Sacharidy
- 6.1 g
- Tuk
- 0.4 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caramelle mou
1 Std. 15 Min
Praline al cioccolato
1 godz. 25 min
Torrone morbido
6h 20min
Zucchero alle caramelline alla fragola
10 Min
Cono alla panna
3 Std. 30 Min
Coppette biscotto
20 Min
Zucchero al timo
10 Min
Zucchero alle bacche di goji
10 Min
Candele al cioccolato
4 Std. 50 Min
Caramelle gommose alla liquirizia
7 Std. 20 Min
Bon bon gelato
5 Std.
Stecco biscotto
6 Std. 50 Min