Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di acqua
- 40 g di gelatina in fogli
- 300 g succo di pesca, o altro gusto a piacere
- 250 g di zucchero
- 20 g di burro
- 1 bustina di zucchero gelificante 2:1
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 109 kJ / 26 kcal
- Protein
- 0 g
- Sacharidy
- 6.1 g
- Tuk
- 0.4 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caramelle mou
1h 15min
Ricotta
5h 30min
Stecco biscotto
6 godz. 50 min
Yogurt al biscotto
12 Std. 30 Min
Diamanti ripieni di gelato al whisky
5 Std. 55 Min
Gelato biscotto
7 Std. 45 Min
Cono alla panna
3h 30min
Coni e cialde
1h 5min
Finti gelati
30 min
Milkshake banoffee pie
15 Min
Semifreddo alla panna con lamine di cioccolato
8h 45min
Burro
40 min