Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di acqua
- 40 g di gelatina in fogli
- 300 g succo di pesca, o altro gusto a piacere
- 250 g di zucchero
- 20 g di burro
- 1 bustina di zucchero gelificante 2:1
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 109 kJ / 26 kcal
- Protein
- 0 g
- Sacharidy
- 6.1 g
- Tuk
- 0.4 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bibita ACE
10 Min
Grissini al cioccolato
50min
Caramelle mou
1h 15min
Salsa al caramello
35min
Morettini
3 Std. 10 Min
Gelatine di marshmallows
24h 45min
Pasta di zucchero
1h 10min
Zucchero alla mela e caramello
2 godz. 15 min
Bon bon ripieni di gianduia
1 Std. 30 Min
Macaron al cioccolato
24 Std.
Coni e cialde
1 Std. 5 Min
Cioccolata bianca
15 Min