Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla alle mandorle
- 170 g di mandorle pelate
- 150 g di zucchero
- 150 g di farina tipo 1
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di bicarbonato di sodio
- 150 g di burro a pezzi
- 1 albume
Crema al burro
- 120 g di zucchero
- 50 g di burro a pezzi
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 20 g di latte
Terminare la preparazione
- zucchero a velo, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 586 kJ / 140 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 13.4 g
- Tuk
- 8.8 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sbriciolata con crema inglese alla vaniglia
1 Std. 30 Min
Frollini classici al burro
50 Min
Biscottini alle mandorle
35 Min
Biscotti ai semi
30 Min
Biscotti al burro, albicocca e caffè
3 Std.
Amandovolo
1 Std. 15 Min
Taralli dolci speziati
55min
Rotolo decorato
1h 5 phút
Biscotti alle nocciole glassati
1h
Taralli morbidi allo yogurt
4 godz. 25 min
Biscotti mandorle e arancia
2 Std. 20 Min
Torta sbrisolona
55min