Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla alle mandorle
- 170 g di mandorle pelate
- 150 g di zucchero
- 150 g di farina tipo 1
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di bicarbonato di sodio
- 150 g di burro a pezzi
- 1 albume
Crema al burro
- 120 g di zucchero
- 50 g di burro a pezzi
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 20 g di latte
Terminare la preparazione
- zucchero a velo, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 586 kJ / 140 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 13.4 g
- Tuk
- 8.8 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Torta Saint Honoré all'italiana
22h
Frolle ricce al cacao (senza uova)
45min
Dolcetti semplici mandorle e cioccolato
5u. 40min
Pan di Spagna
1u.
Pasta di mandorle
1 godz. 30 min
Savoiardi morbidi
40min
Torta Bimby® al caffè e nocciole
1u.
Bignè menta e cioccolato
4h
Bignè con frutti canditi
6 Std. 30 Min
Tegole al cacao con mandorle
12 godz. 30 min
Biscotti mandorle e arancia
2h 20min