Maritozzo romano

Maritozzo romano

4.2 25 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 11hod.
10 pezzi

Suroviny

Pre-impasto
  • 80 g di latte intero
  • 5 g di lievito di birra fresco
  • 80 g di farina manitoba
Impasto
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 45 g di zucchero semolato fino
  • 100 g di uova sbattute (circa 2 uova)
  • 10 g di miele
  • 140 g di latte intero
  • 5 g di lievito di birra fresco
  • 1 arancia, preferibilmente biologica la scorza grattugiata
  • 420 g di farina manitoba
  • 70 g di uvetta ammollata nel Rum per 10 minuti e strizzata
  • 40 g di pinoli sgusciati
  • 10 g di sale
Termine della preparazione
  • 1 uovo
  • 50 g di panna (35% di grassi)
  • farina manitoba q.b.

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 pezzo

Protein 10 g
Kalorie 1402 kJ / 335 kcal
Tuk 12 g
Vláknina 3 g
Sacharidy 50 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...