
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pre-impasto
- 80 g di latte intero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 80 g di farina manitoba
Impasto
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 45 g di zucchero semolato fino
- 100 g di uova sbattute (circa 2 uova)
- 10 g di miele
- 140 g di latte intero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 1 arancia, preferibilmente biologica la scorza grattugiata
- 420 g di farina manitoba
- 70 g di uvetta ammollata nel Rum per 10 minuti e strizzata
- 40 g di pinoli sgusciati
- 10 g di sale
Termine della preparazione
- 1 uovo
- 50 g di panna (35% di grassi)
- farina manitoba q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 335 kcal / 1402 kJ
- Protein
- 10 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 50 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Tozzetti
1hod. 30min
Crescia al formaggio
3hod. 10min
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4hod.
Ciambelline al vino rosso passito
1hod.
Pizza di pasqua dolce
3hod.
Fiadoni
1hod.
Ciambella ciociara
3hod.
Panpepato
25hod. 40min
Parrozzo
1hod. 10min
Ciaramicola
1hod.
Maritozzi
11hod.
Ciambelline al vino rosso
1hod.