Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pre-impasto
- 80 g di latte intero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 80 g di farina manitoba
Impasto
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 45 g di zucchero semolato fino
- 100 g di uova, sbattute (circa 2 uova)
- 10 g di miele
- 140 g di latte intero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza grattugiata
- 420 g di farina manitoba
- 70 g di uvetta, ammollata nel Rum per 10 minuti e strizzata
- 40 g di pinoli sgusciati
- 10 g di sale
Termine della preparazione
- 1 uovo
- 50 g di panna (35% di grassi)
- farina manitoba q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1402 kJ / 335 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Ciambelle di Carnevale
4h 5min
Crescia al formaggio
3u. 10min
Cantucci
1 Std. 50 Min
Ciambelline al vino rosso passito
1 Std.
Pizza di pasqua dolce
3 Std.
Fiadoni
1 Std.
Panpepato
25h 40min
Parrozzo
1h 10 min
Tozzetti
1h 30min
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4 Std.
Maritozzi
11 Std.
Ciambelline al vino rosso
1 Std.