Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di zucchero
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 250 g di latte + q.b.
- 20 g di lievito di birra fresco
- 50 g di burro a pezzi piccoli
- 550 g di farina manitoba + q.b.
- 1 uovo medio
- 20 g di liquore a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1629.3 kJ / 389.4 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 69.1 g
- Tuk
- 7.6 g
- Nasycený tuk
- 33.8 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 224.8 mg
Alternativní recepty
Treccia di pan brioche ripiena
2h 20min
Treccia alla cannella
3 Std. 10 Min
Torta di rose al gianduia
4h 10min
Focaccia allo yogurt
3h
Pan coniglio
5h 5min
Nadalin
6 godz. 30 min
Focaccia dolce veneta (Fugassa)
7h
Torta di rose
2 Std.
Fugassa veneta
4h
Buchteln alla confettura di prugne
4h 10min
Torta russa di Verona
2 Std.
Ciambelline intrecciate all'uvetta
4h 20min