Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g de mantequilla a temperatura ambiente cortada en trozos (y algo más para untar el molde)
- 80 g de harina de repostería (y algo más para espolvorear el molde)
- 180 g de azúcar
- 4 huevos
- 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 50 g de chocolate con leche en trozos
- 50 g de cacao puro en polvo
- 100 g de nueces pacanas peladas
- 200 g de cerezas deshuesadas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2215 kJ / 530 kcal
- Protein
- 9.11 g
- Sacharidy
- 49.5 g
- Tuk
- 32.85 g
- Vláknina
- 3.73 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bizcocho de avellanas
1u.
Bizcocho de zanahoria y chocolate
1 Std. 50 Min
Bizcocho de calabaza con frosting de anacardos
7 godz.
Bizcocho de chocolate y nueces
1h 40min
Baklava vegana
2 godz. 40 min
Bizcocho con cobertura de almendras y chocolate
1h 10 min
Bizcocho al vino de moscatel
50min
Pastel de calabaza
1 Std. 50 Min
Cheesecake de mousse de chocolate
1 godz. 30 min
Bizcocho de coco
45min
Bizcocho de avellanas y chocolate con leche
1h 5min
Bizcocho veteado de manzana
1u.