Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bizcocho genovés
- 1 cucharadita de mantequilla (para engrasar el molde)
- 4 huevos
- 1 pellizco de sal
- 120 g de azúcar
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 120 g de harina de repostería
Mousse de crème fraîche
- 400 g de nata (35% de grasa) muy fría
- 6 hojas de gelatina (hidratadas en agua fría un mínimo de 5 minutos)
- 400 g de crème fraîche
- 130 g de azúcar glas
- 200 g de frutos rojos frescos variados (fresas, frambuesas, arándanos, grosellas)
- 1 lata de mitades de melocotón en almíbar (400 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1743 kJ / 417 kcal
- Protein
- 5.21 g
- Sacharidy
- 36.58 g
- Tuk
- 27.77 g
- Vláknina
- 1.47 g
Alternativní recepty
Pasteles de merengue y gelatina de frambuesa
3h 40 min
Tarta de cerezas
2 godz.
Tarta mojito
2h 15min
Charlota de mango con bizcocho al cacao
6h 15 min
Tarta de queso con cerezas y fresas
5h 45min
Charlota de albaricoques con crema de limón
13 Std.
Bizcocho con fresas y nata
2 godz.
Tarta de requesón y fresas
6 godz. 20 min
Tarta de chocolate con bizcocho de zanahoria y piña
5h 30min
Tarta de melocotón
1 godz. 15 min
Tarta Selva Negra (schwarzwälder Kirschtorte)
2 Std. 10 Min
Tarta de naranja
5h