Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Parfait de turrón
- 300 g de turrón de Jijona blando (en trozos)
- 200 g de leche
- 6 yemas de huevo
- 6 claras de huevo
- 150 g de azúcar
- 200 g de nata (35% de grasa)
Coulis de frutos rojos
-
130
g de frutos rojos frescos variados
nebo 130 g de frutos rojos congelados variados - 75 g de azúcar
- 1 cucharada de zumo de limón
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1950 kJ / 466 kcal
- Protein
- 11.97 g
- Sacharidy
- 48.08 g
- Tuk
- 25.12 g
- Vláknina
- 3.84 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panna cotta de yogur y chocolate blanco con sorbete de cerezas
4óra 40p
Semifrío de crema de whisky
1h
Panna cotta a la crema de whisky
2h 45min
Crema cuajada de queso con coulis de frutos rojos
4h 50min
Panna cotta de turrón de Jijona
3 Std. 10 Min
Helado de mascarpone y albaricoque
3h 30min
Crema de vainilla con pera al azafrán
2 Std. 30 Min
Mousse de foie y queso de cabra con manzanas caramelizadas
5h 45min
Milhojas de turrón y crema de anís
11 godz.
Mousse de crema de orujo
2 Std.
Trifle de fresas con mascarpone
3 Std. 20 Min
Salsa de toffee
15min