Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Parfait de turrón
- 300 g de turrón de Jijona blando (en trozos)
- 200 g de leche
- 6 yemas
- 6 claras de huevo
- 150 g de azúcar
- 200 g de nata (35% de grasa)
Coulis de frutos rojos
-
130
g de frutos rojos frescos variados
nebo 130 g de frutos rojos congelados variados - 75 g de azúcar
- 1 cucharada de zumo de limón
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1950 kJ / 466 kcal
- Protein
- 11.97 g
- Sacharidy
- 48.08 g
- Tuk
- 25.12 g
- Vláknina
- 3.84 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Postre de queso con coulis de arándanos
1h 30min
Semifrío de Licor 43 Orochata® con fartons
4h 30min
Tiramisú
5 Std. 20 Min
Tiramisú de fresas
2 Std. 10 Min
Crema de queso con coulis de frutos rojos especiado
4h 45min
Flan de queso con mousse de arándanos
1 godz.
Panna cotta
6 Std. 10 Min
Minicheesecakes con mango
2 godz. 35 min
Tiramisú de frutos del bosque
1h 50min
Rillettes de cerdo
2 Std. 10 Min
Mousse de crema de orujo
2 godz.
Panna cotta de arándanos
6 godz. 20 min