Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Strudelteig
- 380 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Ei
- 60 g Rapsöl
- 120 g Wasser, lauwarm
- 1 TL Essig
- ½ TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 5 Eier, getrennt
- 120 g Butter, weich, in Stücken
- 60 g Zucker
- 2 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Prise Salz
- 500 g Quark
- 300 g Schmand, 24 % Fett
- 1 TL geriebene Zitronenschale
- 25 g Mehl
- 1 Pck. Vanillepuddingpulver
- 20 g Rapsöl
- 100 - 150 g Sahne zum Übergießen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2024 kJ / 484 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Reisauflauf mit Äpfeln
1h 45min
Topfenstrudel
2h 10min
Topfen-Marillen-Strudel
1h 30min
Marillenknödel mit Zuckerbröseln
1 Std. 10 Min
Apfelstrudel
1h 20min
Topfenpalatschinken
1h 30min
Scheiterhaufen
1h 30min
Rohrnudeln
1h 50 min.
Rohrnudeln mit Pflaumen
1h 50 min.
Topfenschmarrn ruckzuck
40min
Zwetschkenknödel mit Butterbröseln
1h
Strudelgrundteig
45min