Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 gramů škvarků
- 250 gramů mléka
- 1 rovná polévková lžíce cukru, krupice
- 1 kostka čerstvého droždí (42 gramů)
- 3 polévkové lžíce vepřového sádla
- 500 gramů hladké mouky, plus extra na posypání těsta
- 5 žloutků
- ½ čajové lžičky soli (viz tip)
- 1 polévková lžíce kmínu, celého
- ½ polévkové lžíce hrubé soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 731 kJ / 174 kcal
- Protein
- 15.08 g
- Sacharidy
- 16.46 g
- Tuk
- 5.5 g
- Vláknina
- 0.66 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vdolečky s povidly
1 godz. 30 min
Bagety
35 min
Šunková pěna
5min
Bramborové knedlíky
1 Std. 50 Min
Šunková pěna
5min
Bagety
35 min
Pikantní sýrové pečivo
35 min
Škvarkoví šneci se zelím
1h 5min
Sádlo se škvarky a tymiánem
2u. 5min
Sýrové rohlíčky s česnekem
1h 40min
Houskové knedlíky
50 min
Karlovarské knedlíky
50 min