
Zařízení & příslušenství
Hraběnčiny řezy
Příprava 25min
Celkový 50min
20 kusů
Suroviny
-
vejce4
-
krupicového cukru150 gramů
-
hladké mouky450 gramů
-
Hery pokojové teploty, na kousky260 gramů
-
kypřicího prášku do pečiva½ balíčku
-
jablek oloupaných, bez jádřince, na čtvrtky700 gramů
-
vlašských ořechů nahrubo nasekaných80 gramů
-
plátků mandlí50 gramů
-
rozinek80 gramů
-
mleté skořice½ čajové lžičky
Nutriční hodnoty na 1 kus
Kalorie
281.9 kcal /
1179.3 kJ
Protein
4.8 g
Tuk
14.8 g
Sacharidy
33.9 g
Vláknina
2.2 g
Nasycený tuk
4.3 g
Sodík
194.6 mg