Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 vejce
- 150 gramů krupicového cukru
- 450 gramů hladké mouky, plus navíc na pomoučení
- 260 gramů Hery, pokojové teploty, na kousky
- ½ balíčku kypřicího prášku do pečiva
- 700 gramů jablek, oloupaných, bez jádřince, na čtvrtky
- 80 gramů vlašských ořechů, nahrubo nasekaných
- 80 gramů rozinek
- 50 gramů plátků mandlí
- ½ čajové lžičky mleté skořice
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 1179.3 kJ / 281.9 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Sacharidy
- 33.9 g
- Tuk
- 14.8 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 194.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Citrónový japonský cheesecake
1h 45min
Drožďové knedlíčky
30min
Švédský mrkvový dort
1h
Křupavý jogurtový chléb
3 Std.
Královské banánové kostky
1h 30min
Ledová káva Dalgona
10min
Křupavá sekaná
1h
Mazanec
2h 15 min.
Buchty s povidly
2u. 20min
Kremrole
2u. 5min
Citrónová babeta
1h 20min
Rohlíčky s čokoládou, karamelem a lískovými oříšky
3 Std.