Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Těsto
- ½ citrónu, bio
- 25 gramů cukru
- 70 gramů mléka
- 10 gramů čerstvého droždí
- 15 gramů másla
- 160 gramů hladké mouky
- 1 žloutek
- 1 špetka soli
Náplň
- 250 gramů červeného rybízu, zbaveného stopek, očištěného
- 150 gramů zakysané smetany
- 1 vejce
- 1 balíček vanilkového cukru, (20 gramů)
- 150 gramů cukru
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 691 kJ / 165 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Sacharidy
- 27.9 g
- Tuk
- 4.5 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mřížkový jablečný koláč
1 Std. 25 Min
Rebarborovo-jahodový koláč
1 Std.
Jahodový moučník se zakysanou smetanou
1 Std. 20 Min
Rebarborový koláč
1 Std. 15 Min
Tvarožník
1 godz. 30 min
Jablečný koláč (Apfelkuchen)
50 Min
Tvarohová buchta
12h 45min
Švestkový koláč
1 Std. 40 Min
Třený ovocný koláč
50 Min
Bublanina s meruňkami
1 Std.
Kynutý borůvkový koláč
1 Std. 50 Min
Povidlové buchty
2 Std. 10 Min