Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Těsto
- ½ citrónu, bio
- 25 gramů cukru
- 70 gramů mléka
- 10 gramů čerstvého droždí
- 15 gramů másla
- 160 gramů hladké mouky
- 1 žloutek
- 1 špetka soli
Náplň
- 250 gramů červeného rybízu, zbaveného stopek, očištěného
- 150 gramů zakysané smetany
- 1 vejce
- 1 balíček vanilkového cukru, (20 gramů)
- 150 gramů cukru
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 691 kJ / 165 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Sacharidy
- 27.9 g
- Tuk
- 4.5 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rebarborový koláč
1h 15min
Hruškový šlehačkový koláč
1h 35min
Rybízové řezy se sněhovou čepicí
1h
Rebarborový koláč se sněhovou krustou
1h 20min
Hruškový koláč
1h
Jahodový moučník se zakysanou smetanou
1h 20min
Kynutý borůvkový koláč
1 Std. 50 Min
Švestkový koláč
1h 40min
Rebarborovo-jahodový koláč
1h
Jablečná buchta
55min
Kynutý švestkový koláč na plech
1h 25min
Jablečný koláč (Apfelkuchen)
50min