Zařízení & příslušenství
免烤莓果豆腐乳酪蛋糕
Příprava 30min.
Celkový 3hod. 10min.
8 人份
Suroviny
-
吉利丁片10 克
-
冷水 (浸泡吉利丁片用)500 克
-
板豆腐 瀝乾水份300 克
-
奶油80 克
-
消化餅 稍微剝碎110 克
-
奶油乳酪 切塊150 克
-
糖80 克
-
原味優格150 克
-
檸檬汁40 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
5 g
Kalorie
1489 kJ /
356 kcal
Tuk
26.6 g
Vláknina
0.6 g
Sacharidy
26.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
母親節親子下廚樂
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan