糯米椒炒豬肉

糯米椒炒豬肉

4.6 13 rating
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份

Suroviny

  • 5 克
  • 五花肉 切條(約1公分)
    150 克
  • 蒜頭 切片
    10 克
  • 切片
    10 克
  • 豆豉 洗淨,瀝乾
    1 茶匙
  • 糯米椒 切斜段(約3公分)
    150 克
  • 新鮮紅辣椒 切斜段(約3公分)
    20 克
  • 1 茶匙
  • 醬油
    1 茶匙
  • 辣豆瓣醬 依個人口味調整
    1 - 2 茶匙
  • 米酒
    1 大匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 217.4 mg
Protein 6.7 g
Kalorie 763.5 kJ / 182.7 kcal
Tuk 14.3 g
Vláknina 2.2 g
Nasycený tuk 5.4 g
Sacharidy 5.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...