Zařízení & příslušenství
糯米椒炒豬肉
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
油5 克
-
五花肉 切條(約1公分)150 克
-
蒜頭 切片10 克
-
薑 切片10 克
-
豆豉 洗淨,瀝乾1 茶匙
-
糯米椒 切斜段(約3公分)150 克
-
新鮮紅辣椒 切斜段(約3公分)20 克
-
糖1 茶匙
-
醬油1 茶匙
-
辣豆瓣醬 依個人口味調整1 - 2 茶匙
-
米酒1 大匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
217.4 mg
Protein
6.7 g
Kalorie
763.5 kJ /
182.7 kcal
Tuk
14.3 g
Vláknina
2.2 g
Nasycený tuk
5.4 g
Sacharidy
5.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
中式家常美味秘密
44 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan