鮮蝦韭菜水餃

鮮蝦韭菜水餃

4.8 17 rating
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
120 個

Suroviny

  • 韭菜 切小段(約1公分)
    130 克
  • 韭黃 切小段(約1公分)
    400 - 500 克
  • 1 ¼ 茶匙
  • 切塊
    60 克
  • 90 克
  • 豬絞肉
    600 克
  • 蝦仁 切小丁
    300 克
  • 薄鹽醬油
    45 克
  • 香油
    3 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¾ 茶匙
  • 水餃皮 (約2斤)
    120 張

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 個

Sodík 94.2 mg
Protein 1.9 g
Kalorie 152.2 kJ / 36.4 kcal
Tuk 0.9 g
Vláknina 0.2 g
Nasycený tuk 6.7 g
Sacharidy 5.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...