Zařízení & příslušenství
鮮蝦韭菜水餃
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
120 個
Suroviny
-
韭菜 切小段(約1公分)130 克
-
韭黃 切小段(約1公分)400 - 500 克
-
鹽1 ¼ 茶匙
-
薑 切塊60 克
-
水90 克
-
豬絞肉600 克
-
蝦仁 切小丁300 克
-
薄鹽醬油45 克
-
香油3 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
白胡椒粉¾ 茶匙
-
水餃皮 (約2斤)120 張
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 個
Sodík
94.2 mg
Protein
1.9 g
Kalorie
152.2 kJ /
36.4 kcal
Tuk
0.9 g
Vláknina
0.2 g
Nasycený tuk
6.7 g
Sacharidy
5.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
星級主廚 - 吳宜玲
4 Recipes
Tchaj-wan
Tchaj-wan