Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 克 油
- 400 克 牛腱肉 ,切塊(約4公分)
- 10 克 薑 ,切片
- 60 克 蔥 ,切段(約3公分)
- 40 克 蒜頭 ,略拍扁
- ¼ 茶匙 花椒粒
- 1 粒 八角
- 150 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
- 400 克 白蘿蔔 ,去皮,切塊(約4公分)
- 50 克 米酒
- 700 克 水
- 1 片 乾月桂葉
- ¾ - 1 茶匙 鹽 ,依個人口味調整
- ½ 茶匙 白胡椒粉
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 956.5 kJ / 228.8 kcal
- Protein
- 21.7 g
- Sacharidy
- 11.5 g
- Tuk
- 8.8 g
- Nasycený tuk
- 3.1 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 311 mg