低溫豬里肌

低溫豬里肌

3.7 3 rating
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 20min.
1 完整食譜

Suroviny

  • 黑胡椒粉
    1 小撮
  • ¼ 茶匙
  • 豬里肌肉 切成兩段(約6公分長)
    250 克
  • 1950 克
  • 少許

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 完整食譜

Sodík 297.9 mg
Protein 52.8 g
Kalorie 1825.4 kJ / 436.7 kcal
Tuk 23.6 g
Nasycený tuk 7.1 g
Sacharidy 0 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...