Zařízení & příslušenství
低溫豬里肌
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 20min.
1 完整食譜
Suroviny
-
黑胡椒粉1 小撮
-
鹽¼ 茶匙
-
豬里肌肉 切成兩段(約6公分長)250 克
-
水1950 克
-
油 少許
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 完整食譜
Sodík
297.9 mg
Protein
52.8 g
Kalorie
1825.4 kJ /
436.7 kcal
Tuk
23.6 g
Nasycený tuk
7.1 g
Sacharidy
0 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
中式家常美味秘密
44 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan