![Crema conde bicolor Crema conde bicolor](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/128E82DD-90A1-4D2A-8186-0454ACCD633B/Derivates/F8D98A60-674E-47ED-A3A8-223BA99DBA67.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 diente de ajo
- 10 g de aceite de oliva
- 100 g de jitomate, cortado en cuartos
- 550 g de frijoles bayos cocidos, enlatados
- 600 g de agua
- 1 pizca de semillas de comino
- ½ cucharadita de sal fina
- 550 g de frijoles negros cocidos, enlatados
- 1 ramita de epazote, sólo las hojas y un poco más para decorar
- tortillas de maíz, cortadas en tiras y fritas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2797 kJ / 666 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 114 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 18 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de poro y papa
40p
Crema de chile poblano y flor de calabaza
25 Min
Sopa de poro y papa
40p
Sopa de frijol y bolitas de masa
1h
Crema de pimiento con calabacitas
30min
Sopa de jitomate y elote
40p
Caldillo de tomate al chipotle
30min
Crema de calabacita, cilantro y chile
40p
Sopa de frijol y hoja de aguacate
8 Std. 50 Min
Sopa de setas
35 Min
Crema de chile poblano
25 Min
Crema de elote
20p