
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 diente de ajo
- 10 g de aceite de oliva
- 100 g de jitomate cortado en cuartos
- 550 g de frijoles bayos cocidos enlatados
- 600 g de agua
- 1 pizca de semillas de comino
- ½ cucharadita de sal fina
- 550 g de frijoles negros cocidos enlatados
- 1 ramita de epazote sólo las hojas y un poco más para decorar
- tortillas de maíz cortadas en tiras y fritas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 666 kcal / 2797 kJ
- Protein
- 44 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 114 g
- Vláknina
- 18 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de poro y papa
40min
Sopa de frijol y bolitas de masa
1hod.
Sopa de tortilla
40min
Crema de chile poblano y flor de calabaza
25min
Sopa de poro y papa
40min
Sopa de frijol con quinoa
1hod.
Sopa de tortilla
25min
Sopa de hongos y epazote
35min
Sopa de frijol y hoja de aguacate
8hod. 50min
Crema de chile poblano
25min
Caldillo de tomate al chipotle
30min
Salsa verde cocida
30min