Crema conde bicolor

Crema conde bicolor

4.5 26 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 porciones

Suroviny

  • 1 diente de ajo
  • 10 g de aceite de oliva
  • 100 g de jitomate cortado en cuartos
  • 550 g de frijoles bayos cocidos enlatados
  • 600 g de agua
  • 1 pizca de semillas de comino
  • ½ cucharadita de sal fina
  • 550 g de frijoles negros cocidos enlatados
  • 1 ramita de epazote sólo las hojas y un poco más para decorar
  • tortillas de maíz cortadas en tiras y fritas

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porción

Protein 44 g
Kalorie 2797 kJ / 666 kcal
Tuk 6 g
Vláknina 18 g
Sacharidy 114 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...