Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de aceite vegetal
- 400 g de hongos portobello, frescos, cortados en rebanadas
- 200 g de champiñones, cortados en rebanadas
- 200 g de setas, cortadas en rebanadas
- 4 cditas de sal gruesa
- 220 g de cebolla, y un poco más picada finamente para servir
- 8 hojas de epazote
- 35 g de chile pasilla, sin semillas
- 15 g de chile ancho, sin semillas
- 2 dientes de ajo
- 400 g de jitomate, en cuartos
- 30 g de agua
- 20 g de harina de maíz
-
800
g de fondo de verduras
nebo 800 g de caldo de verduras, en tetrapack - cilantro, picado finamente
- limones, cortados en cuartos
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 684 kJ / 163 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tinga de setas
25 Min
Pozole de setas
1 Std.
Caldo de habas con nopales
9u.
Sopa de flor de calabaza
35 Min
Sopa de setas
35 Min
Mole de olla vegetariano
1 Std.
Sopa de hongos y epazote
35 Min
Sopa de nopales y huevo hilado
50 Min
Tinga de col
35 Min
Taquitos de huitlacoche en salsa poblana gratinados
37min
Sopa de nopales
45 Min
Taquitos de huitlacoche
25 Min