Bollo vegano para hamburguesa

Bollo vegano para hamburguesa

4.6 23 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 1hod.
8 piezas

Suroviny

  • 55 g de azúcar
  • 15 g de levadura seca instantánea
  • 405 g de agua
  • 30 g de leche de soya y un poco más para barnizar
  • 50 g de aceite de oliva
  • 770 g de harina
  • 15 g de sal fina
  • semillas de ajonjolí negro

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 pieza

Protein 10 g
Kalorie 2213 kJ / 527 kcal
Tuk 7 g
Vláknina 3 g
Sacharidy 105 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...