Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de jitomate guaje, en cuartos
- 40 g de jengibre, pelado y en rebanadas (2 mm)
- 40 g de aceite de semilla de uva
- 80 g de chile de árbol rojo fresco, sin semillas ni tallo
- 10 dientes de ajo, pelados
- 100 g de vinagre de vino blanco
- 200 g de azúcar
- 2 cditas sal marina
- Nutriční hodnoty
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 6000 kJ / 1434 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 263 g
- Tuk
- 43 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cerveza de jengibre
25 Std. 30 Min
Aderezo de albahaca y fresas
5 Min
Crema de elote y estragón
1 Std.
Chutney de cebolla morada caramelizada TM6
24sa
Mantequilla de limón
10 Min
Aderezo de yoghurt
5 Min
Salsa de jitomate
35min
Concentrado de caldo de verdura
50 Min
Aderezo de mostaza y vinagre balsámico
5 Min
Aderezo de mostaza y balsámico
5 Min
Salsa de ajo italiano y jitomate
30 Min
Mermelada de chabacano y jengibre
1 Std.