Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Knoblauchzehen
- 300 g Zwiebeln, geviertelt
-
20
g Pflanzenöl
nebo 20 g Butterschmalz - 500 g Rindergulasch, in Stücken
- 1 TL Zucker
- 50 g Tomatenmark
- 250 g Tomaten, in kleinen Stücken
- 150 g Rotwein
- 2 EL Paprika edelsüß
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Kümmel, gemahlen
- 1 TL geriebene Zitronenschale
- 1 EL Majoran
- 2 Lorbeerblätter
- 3 Wacholderbeeren
- 1 Prise Nelken, gemahlen
- 20 g Mehl
- 150 g Wasser
- 150 g Paprika, gemischt, rot und grün, in Rauten oder Streifen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1337 kJ / 319 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 4.9 g
Alternativní recepty
Rindfleischeintopf
1 Std. 40 Min
Chili con carne
40min
Gulaschsuppe
1h 15min
Gulaschsuppe
1h 5min
Rinderfiletstreifen mit Zwiebeln und schwarzem Pfeffer (黑胡椒牛柳)
40min
Rinderschmortopf
1h 55 min
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1 Std. 10 Min
Gulasch-Kartoffel-Topf
1h
Ungarische Gulaschsuppe
2h
Gulaschtopf "Palermo" mit Gnocchi
1 Std. 25 Min
Paprikagulasch
1 Std. 25 Min
Rinderrouladen mit Gürkchen
1h 15min