Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Knoblauchzehen
- 300 g Zwiebeln, geviertelt
-
20
g Pflanzenöl
nebo 20 g Butterschmalz - 500 g Rindergulasch, in Stücken
- 1 TL Zucker
- 50 g Tomatenmark
- 250 g Tomaten, in kleinen Stücken
- 150 g Rotwein
- 2 EL Paprika edelsüß
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Kümmel, gemahlen
- 1 TL geriebene Zitronenschale
- 1 EL Majoran
- 2 Lorbeerblätter
- 3 Wacholderbeeren
- 1 Prise Nelken, gemahlen
- 20 g Mehl
- 150 g Wasser
- 150 g Paprika, gemischt, rot und grün, in Rauten oder Streifen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1337 kJ / 319 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 4.9 g
Alternativní recepty
Rindfleischeintopf
1sa 40 dk
Rinderrouladen mit Gürkchen
1h 15min
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1sa 10 dk
Ungarische Gulaschsuppe
2sa
Gulaschtopf "Palermo" mit Gnocchi
1h 25 min
Paprikagulasch
1h 25 min
Linseneintopf mit Lyoner Wurst
1sa
Gulaschsuppe
1h 15min
Chili con carne
40 min
Gulaschsuppe
1 godz. 5 min
Bolognesesauce
45 min
Paprika-Rindfleisch-Eintopf
50 min