
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Zwiebeln halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Öl
- 500 g Rindergulasch in Würfeln (ca. 2 cm)
- 30 g Tomatenmark
- 240 g Tomaten gewürfelt (2-3 cm)
- 760 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 EL Paprika edelsüß
- 1 TL Paprika rosenscharf
- ½ TL Kümmel
- 1 EL Majoran
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- Tabasco nach Geschmack
- 30 g Mehl
- 200 g rote Paprika in Streifen (ca. 1 cm)
- 200 g grüne Paprika in Streifen (ca. 1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 493 kcal / 2067 kJ
- Protein
- 32 g
- Tuk
- 23 g
- Sacharidy
- 40 g
- Vláknina
- 9.3 g
Alternativní recepty
Chili con carne
40min
Gulaschtopf "Palermo" mit Gnocchi
1hod. 25min
Gulasch-Kartoffel-Topf
1hod.
Gulaschsuppe
1hod. 5min
Ungarisches Paprikagulasch
1hod. 20min
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1hod. 10min
Gulaschsuppe (mit Messerabdeckung)
1hod. 30min
Paprikagulasch
1hod. 25min
Rindfleischeintopf
1hod. 40min
Paprika-Rindfleisch-Eintopf
50min
Ungarische Gulaschsuppe
2hod.
Gulaschsuppe deluxe
2hod.