Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g glatte Petersilie, abgezupft
- 1200 g Wasser
- 1 TL Salz
- 2 Lorbeerblätter
- 500 g Hähnchenbrustfilets
- 500 g Leipziger Allerlei, TK
- 50 g Butter, in Stücken
- 50 g Mehl
- 100 g Sahne
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l) - 1 TL Sojasauce
- 1 TL Worcester-Sauce
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Estragon, getrocknet (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1745 kJ / 417 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 5.6 g
Alternativní recepty
Leipziger-Allerlei-Frikassee mit Huhn
45 Min
Senfeier
1 godz. 5 min
Bohnen-Möhren-Eintopf mit Fleischklößchen
45 Min
Hühner-Nudel-Suppe mit Käseklößchen
1h 10min
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45 Min
Hühnerfrikassee à la Margret
50 Min
Senfeier mit Kartoffeln
1 Std.
Hühner-Nudel-Eintopf
2 godz.
Hühnerfrikassee mit Spargel
1 Std.
Hühnerfrikassee
1 godz. 20 min
Hühnertopf à la Frikassee
1 Std. 15 Min
Königsberger Eintopf
45 Min