Hühnerfrikassee mit Leipziger Allerlei

Hühnerfrikassee mit Leipziger Allerlei

4.5 5.5K hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 45min.
4 Portionen

Suroviny

  • glatte Petersilie abgezupft
    10 g
  • Wasser
    1200 g
  • Salz
    1 TL
  • Lorbeerblätter
    2
  • Hähnchenbrustfilets
    500 g
  • Leipziger Allerlei, TK
    500 g
  • Butter in Stücken
    50 g
  • Mehl
    50 g
  • Sahne
    100 g
  • Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l)
  • Sojasauce
    1 TL
  • Worcester-Sauce
    1 TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Estragon, getrocknet (volitelně)
    ¼ TL

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 37 g
Kalorie 1745 kJ / 417 kcal
Tuk 20 g
Vláknina 5.6 g
Sacharidy 21 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...