Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de tomate verde, en cuartos
- 3 chiles morita, sin tallo
- 600 g de agua
- 135 g de zanahoria, pelada y en rebanadas
- 60 g de pimiento amarillo, desvenados, sin semillas y cortados en cubos medianos
- 60 g de pimiento rojo, desvenados, sin semillas y cortados en subos medianos
- 150 g nopales, cortados en bastones
- 150 g de hongos portobello, frescos, en cuartos
- 150 g de jitomate guaje, en cuartos
- 1 cdita de sal
- ¾ cdita de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 336 kJ / 80 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calabacitas con elote y cilantro
20min
Pollo en salsa verde con nopales
40min
Tortitas de ejotes con salsa de chiles rojos
40min
Barbacoa de hongos
30min
Tinga de col
35min
Nopales al guajillo TM6
35min
Hongos al pastor
20min
Tlacoyos de nopal
30min
Taquitos de huitlacoche
25min
Guarnición de calabacitas con elote
30min
Tostadas de setas
30min
Enchiladas poblanas veganas
40min