
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de tomate verde en cuartos
- 3 chiles morita sin tallo
- 600 g de agua
- 135 g de zanahoria pelada y en rebanadas
- 60 g de pimiento amarillo desvenados, sin semillas y cortados en cubos medianos
- 60 g de pimiento rojo desvenados, sin semillas y cortados en subos medianos
- 150 g nopales cortados en bastones
- 150 g de hongos portobello, frescos en cuartos
- 150 g de jitomate guaje en cuartos
- 1 cdita de sal
- ¾ cdita de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 80 kcal / 336 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 1 g
- Sacharidy
- 17 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de garbanzos con nopales
50min
Sopa de verdolagas
50min
Entomatadas de jamaica
50min
Chiles rellenos con chorizo y hongos, sopa de poro, pasta y cheesecake de café
1hod. 15min
Chiles güeros rellenos
55min
Hongos al pastor
20min
Chiles rellenos de soya
45min
Caldo de nopales con chile morita
30min
Mole de olla vegetariano
1hod.
Sopa de hongos con huitlacoche
25min
Cazuela de panela con espinacas y caldillo
30min
Caldo de habas con nopales
9hod.