Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de tomate verde, en cuartos
- 3 chiles morita, sin tallo
- 600 g de agua
- 135 g de zanahoria, pelada y en rebanadas
- 60 g de pimiento amarillo, desvenados, sin semillas y cortados en cubos medianos
- 60 g de pimiento rojo, desvenados, sin semillas y cortados en subos medianos
- 150 g nopales, cortados en bastones
- 150 g de hongos portobello, frescos, en cuartos
- 150 g de jitomate guaje, en cuartos
- 1 cdita de sal
- ¾ cdita de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 336 kJ / 80 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Nopales al guajillo TM6
35min
Rajas con elote
20 min
Enchiladas poblanas veganas
40 Min
Chiles güeros rellenos
55min
Guarnición de calabacitas con elote
30 min
Rajas con queso
25 min
Tinga de col
35min
Noodles de tapioca en caldo de ajo rostizado
1 Std. 35 Min
Hongos al pastor
20 min
Calabacitas con elote y cilantro
20 min
Taquitos de huitlacoche
25 min
Nopalitos con guajillo y elote
30 min