Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de queso oaxaca, en trozos (3 cm)
- 50 g de cebolla, en trozos
- 3 dientes de ajo, pelados
- 40 g de aceite vegetal
- 1 chile guajillo, sin tallo ni semillas y en tiras (2 mm)
- 400 g de setas, cortadas en tiras (5 mm)
- 250 g de champiñones, en rebanadas
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- 10 g de jugo de limón recién exprimido
- 20 g de mantequilla sin sal, en cubitos
- 4 - 6 tostadas horneadas
- crema ácida, para decorar
- hojas de cilantro, frescas, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1354 kJ / 323 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 966 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carnitas de atún
40min
Hongos al pastor
20min
Enchiladas poblanas veganas
40min
Pozole de setas
1h
Nopalitos con guajillo y elote
30min
Sopa de garbanzo, kale y calabacita
30min
Pancita de hongos
1h
Tinga de setas
25min
Taquitos de huitlacoche
25min
Ceviche de pepino y jícama
10 min
Cazuela de panela con espinacas y caldillo
30min
Barbacoa de hongos
30min