Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 260 g de garbanzos cocidos, escurridos
- 200 g de pulpa de calabaza, en trozos
- 260 g de zanahoria
- 20 g de apio, en trozos
- 350 g de ejotes
- 50 g de cebolla
- 2 cucharaditas de sal
- 900 g de agua
- 20 g de aceite de oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 882 kJ / 210 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 0 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de flor de calabaza
35 Min
Sopa de garbanzos (Revithia)
1h 40 min
Sopa de apio
50 Min
Sopa de verdolagas
50 Min
Sopa de elote
35 Min
Sopa de chícharo y hierbabuena
30 Min
Sopa de poro y papa
40 Min
Sopa de calabacitas
40 Min
Crema de ejote
30 Min
Sopa de garbanzos con nopales
50 Min
Sopa de jitomate y elote
40 Min
Sopa de nopales
45 Min