Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g de jitomate, cortado en cuartos
- 120 g de jitomate cherry
- 20 g de aceite de oliva
- 1 ¼ cditas de sal fina
- 70 g de cebolla
- 20 g de apio, en trozos
- 320 g de nueces, tostadas y un poco más para servir
- 650 g de caldo de verduras
- 450 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1142 kJ / 272 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de chícharo y hierbabuena
30 Min
Crema de betabel
40 min
Crema de flor de calabaza
30 Min
Crema de cilantro
30 Min
Sopa de nopales y huevo hilado
50 Min
Sopa de jitomate y elote
40 min
Crema de ejote con apio y ensalada de pollo
35 Min
Gelatina de mango
15 Min
Chiles anchos rellenos en salsa de frijol
50 Min
Crema de chícharos y chardonnay
35 Min
Gelatina de queso y piña
4 Std.
Sopa de frijol y bolitas de masa
1h