Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 30 g eschalots
- 2 garlic cloves
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- 400 g Arborio rice
- 800 g water
- 2 tsp salt, plus extra to season
- ½ tsp fresh ground black pepper, plus extra to season
- 1 tsp saffron
- 3 eggs
- 100 - 150 g breadcrumbs
- 50 g prosciutto, sliced and cut into pieces (1-2 cm)
- 100 g Emmental cheese, cut into cubes (1 cm) (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2643.8 kJ / 629.4 kcal
- Protein
- 24.2 g
- Sacharidy
- 83.5 g
- Tuk
- 21.1 g
- Nasycený tuk
- 8.4 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 1702.8 mg
Alternativní recepty
Aussie meat pies
2 Std.
Cheese and spring onion galette
1h 15min
Quiche Lorraine
45min
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
1 Std. 5 Min
Sausage dogs
2h 5min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min
Cabbage rolls
1h 50min
Cheesecake with meringue topping
3 godz. 30 min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Vegetable spring rolls
1 Std. 10 Min
Pizza pockets
1h 50min
Gnocchi
1 Std. 40 Min