
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Caribbean stew
-
800
g boneless lamb shoulder (see variation), cut into pieces (3-4 cm)
nebo 800 g lamb meat for stew, boneless cut into pieces (3-4 cm) - 50 g freshly squeezed orange juice (approx. 1 orange)
- 20 g freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- 60 g Worcestershire sauce
- 3 garlic cloves
- 150 g brown onions cut into halves
- 180 g celery stalks cut into pieces
- 2 - 4 sprigs fresh coriander
- 2 - 3 pinches dried oregano
-
2
fresh bay leaves
nebo 1 dried bay leaf - 1 - 1 ½ tsp ground cayenne pepper
- 25 g oil
-
20
g raw sugar
nebo 20 g brown sugar - 50 g tomato paste
- 1 ½ tsp salt
- 450 g water
Steamed rice cups
- 160 g basmati rice
- 400 g water
- 4 pinches salt
-
4
tsp oil
nebo 4 tsp unsalted butter chilled
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 581 kcal / 2438 kJ
- Protein
- 45 g
- Tuk
- 23 g
- Sacharidy
- 45 g
- Vláknina
- 3.9 g
Alternativní recepty
Bolognaise sauce for two
20min
Shepherd's pie
55min
Chicken cacciatore
50min
Butter chicken
55min
Chilli con carne
45min
Mashed potatoes
40min
Traditional gravy
25min
Beef and pepper ragu
2hod. 15min
Simple gluten free herb gravy
20min
Layered lamb curry
1hod.
Mongolian lamb hot pot
3hod. 25min
Creamy coconut chicken curry
30min