Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g chorizo, cut into thin slices (approx. 5 mm)
- 120 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- ½ tsp saffron threads
- 1 tbsp tomato paste
- 700 g water
- 200 g liquid fish stock (see Tips)
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 300 g Arborio rice
- 200 g skinless, boneless chicken thighs, cut into pieces (2-3 cm)
- 300 g fresh mussels, scrubbed and debearded
- 2 tsp olive oil
- 250 g peeled raw prawns, deveined
- 200 g frozen peas
- 60 g lemon juice
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, finely chopped
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2229.7 kJ / 530.9 kcal
- Protein
- 40.5 g
- Sacharidy
- 46.7 g
- Tuk
- 18.7 g
- Nasycený tuk
- 6.1 g
- Vláknina
- 5.6 g
- Sodík
- 1297.3 mg
Alternativní recepty
Salmon and fennel risotto
30 min
Bolognaise sauce for two
20min
Prawn stir-fry
25min
Risotto with zucchini and prawns
1 godz. 15 min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 min
Pad Thai noodles with prawns
30 min
Chorizo and squid stew (TM5)
5h 30min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1h 10min
Thai-style prawn broth with spicy apples
1 godz. 15 min
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30 min
Mushroom sauce
20min
Prawn and saffron risotto
30 min