Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g chorizo, cut into thin slices (approx. 5 mm)
- 120 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- ½ tsp saffron threads
- 1 tbsp tomato paste
- 700 g water
- 200 g liquid fish stock (see Tips)
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 300 g Arborio rice
- 200 g skinless, boneless chicken thighs, cut into pieces (2-3 cm)
- 300 g fresh mussels, scrubbed and debearded
- 2 tsp olive oil
- 250 g peeled raw prawns, deveined
- 200 g frozen peas
- 60 g lemon juice
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, finely chopped
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2229.7 kJ / 530.9 kcal
- Protein
- 40.5 g
- Sacharidy
- 46.7 g
- Tuk
- 18.7 g
- Nasycený tuk
- 6.1 g
- Vláknina
- 5.6 g
- Sodík
- 1297.3 mg
Alternativní recepty
Prawn and saffron risotto
30min
Baked spinach and feta mushrooms
35min
Gruyère salmon patties with salad
1 godz. 20 min
Bolognaise sauce for two
20min
Mango cheesecake
6h 35 min.
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 Std. 5 Min
Prawn and mushroom crepes
50 min
Sabayon
15min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1h
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30min
Zurich-style veal strips with potatoes
2 Std. 50 Min
Mushroom sauce
20min