Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 2 Blätter Gelatine
- 250 g Milch
- 1 Prise Salz
- 75 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 50 g Hartweizengrieß
- 50 g Orangenlikör, z.B. Grand Marnier
- 1 EL geriebene Orangenschale
- 1 TL geriebene Zitronenschale
- Butter zum Einfetten der Förmchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1735 kJ / 415 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bayerische Creme
8 godz.
Grießflammeri mit Quittenkompott
4h 50min
Vanillesauce (Creme Anglaise)
15min
Kaiserschmarrn
35 Min
Vanillesauce für jeden Tag
10 Min
Mohn-Marzipan-Creme
3ωρ.
Rote Grütze
30 Min
Vanillepudding
25 Min
Karamellpudding
3ωρ.
Weiße Schoko-Grießflammeri
4 Std. 45 Min
Sylter-Sahne-Dressing
10 Min
Grießpudding
15min