Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 2 Blätter Gelatine
- 250 g Milch
- 1 Prise Salz
- 75 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 50 g Hartweizengrieß
- 50 g Orangenlikör, z.B. Grand Marnier
- 1 EL geriebene Orangenschale
- 1 TL geriebene Zitronenschale
- Butter zum Einfetten der Förmchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1735 kJ / 415 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kaiserschmarrn
35 Min
Bayerische Creme
8h
Vanillepudding
25 min
Schoko-Grießflammeri
5h 20min
Quark-Mousse
5h
Weiße Schoko-Grießflammeri
4h 45min
Sauce Hollandaise mit Varianten
10 min
Zimtmousse
5h 40min
Rotweincreme
5h 40min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10 min
Vanillesauce für jeden Tag
10 min
Vanillesauce (Creme Anglaise)
15min