Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dunkle Schokoladenmousse
- 400 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 150 g Zartbitterkuvertüre, in Stücken
- 5 Eigelb
- 35 g Zucker
Helle Schokoladenmousse
- 300 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 100 g weiße Kuvertüre, in Stücken
- 3 Eigelb
- 10 g Zucker
- 1 Pck. gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine) (15 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2195 kJ / 525 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 44 g
- Vláknina
- 3.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bayerische Creme
8u.
Schokoladenmousse
3h 20 min
Zitronensorbet
8 Std. 30 Min
Crème brûlée
6h
Orangenparfait
6 Std. 30 Min
Panna Cotta
5h
Amaretto-Eisparfait
8 Std. 15 Min
Lebkuchenparfait
8 Std. 15 Min
Zitronen-Parfait
4 Std. 30 Min
Weiße Schokomousse
10 Std.
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8 Std. 20 Min
Weiße Schokoladenmousse
5h 30 min