Zařízení & příslušenství
Crème brûlée
Příprava 15min.
Celkový 6hod.
4 Portionen
Suroviny
-
Vanilleschote1
-
Zucker50 g
-
Milch kalt60 g
-
Sahne kalt180 g
-
Salz1 Prise
-
Eier2
-
Wasser kalt900 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Protein
5 g
Kalorie
995 kJ /
238 kcal
Tuk
17 g
Sacharidy
15 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
ESSEN & TRINKEN 5/2017
45 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Klassische Zabaglione
15min.
Sauce Hollandaise
15min.
Karamellcreme (Flan)
3hod.
Zabaglione
15min.
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10min.
Crème brûlée
2hod. 30min.
Zitronen-Parfait
4hod. 30min.
Bayerische Creme
8hod.
Gebrannte Eierlikörcreme
1hod. 15min.
Sauce Hollandaise mit Varianten
10min.
Zabaione mit Katzenzungen
1hod.
Weincreme
5hod. 40min.