Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mohnbuchteln
- 150 g Zucker und etwas mehr zum Ausstreuen der Auflaufform
- 100 g Mohn
- 250 g Milch
- 1 ½ Würfel Hefe (60 g)
- 750 g Mehl
- 3 Eier
- 4 Eigelb
- 15 g Rum
- 2 TL Salz
- 240 g Butter, weich, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten
Rotwein-Schoko-Sabayon
- 60 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken
- 350 g Rotwein
- 150 g roter Portwein
- 20 g Zitronensaft
- 80 g Zucker
- 2 Eier
- 4 Eigelb
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2742 kJ / 655 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 71 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 5.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Far Breton
9 Std. 20 Min
Hefe-Gugelhupf
7h
Aprikosen-Schnecken
2h 15 min.
Türkentommerl (Maisgrießschmarrn)
50 Min
Kokoscreme mit Rum-Sauce
2h 30min
Scheiterhaufen
1u. 30min
Mandel-Mohn-Strudel mit Marzipan
2 Std. 45 Min
Birnen-Preiselbeer-Pie
3h 30 min.
Mandel-Grieß-Auflauf mit Orangensauce
1u. 30min
Marokkanischer Gugelhupf
1h 35min
Kärntner Reindling mit Vanillepudding
2 Std. 45 Min
Gugelhupf mit Pflaumenmus
2h 30min